Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-413764

  • Ensi-ilta:   18.12.2009
  • Pituus:   2 tuntia ja 45 minuuttia
  • Ohjaus:   James Cameron
  • Käsikirjoitus:   James Cameron
  • Näyttelijät:   Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, CCH Pounder, Peter Mensah, Laz Alonso, Wes Studi, Stephen Lang, Matt Gerald
  • Genret:   -
  • Levittäjä:   SF Studios
Menestyselokuva Titanicin ohjaajan James Cameronin odotettu 3D-elokuva Avatar saa maailmanensi-iltansa 18. joulukuuta 2009, myös Suomessa. Tämä mullistava seikkailufantasia vie katsojan huikeisiin 3D-ulottuvuuksiin, jollaisia ei ole ennen nähty valkokankaalla.

Visuaalisesti upean seikkailufantasian keskiössä on kaukainen planeetta Pandora, jonka luonnonrikkauksia ihmiskunta käyttää hyväkseen ratkaistakseen maapallon energiakriisin. Halvaantutunut merijalkaväen sotilas Jake Sully (Sam Worthington) lähetetään Pandoralle suorittamaan haastavaa tehtävää. Koska Pandoran ilmakehä on ihmiselle myrkyllistä, kloonataan Jake avatar-kehoon, joka on sekoitus ihmis-DNA:ta ja planeetan paikallisen navi-heimon DNA:ta. Jake saa kloonauksen myötä myös liikuntakykynsä takaisin. Pandoralla Jake löytää harvinaislaatuisen kauniin, mutta myös vaarallisen maailman. Hän tutustuu viehättävään navi-neitoon (Zoe Saldana), ja suhde tähän muuttaa kaiken. Pikkuhiljaa Jake lunastaa paikkansa navi-yhteisössä ja huomaa kotiutuneensa heidän maailmaansa. Tehtävän päättyessä Jake joutuu vaikeiden valintojen eteen. Hänen täytyy johtaa taistelua ihmiskunnan pelastamiseksi – mutta omiaan vastaan.

 

ELOKUVAN LEHDISTÖNÄYTÖKSET:

PERJANTAI 11.12.2009
10:00 Maxim

Ensimmäinen lehdistönäytös.

TIISTAI 15.12.2009
10:00 Tennispalatsi 1

2. ja viimeinen lehdistönäytös.
Elokuva esitetään 3D:nä, Tennispalatsi 1.

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!