Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-407987
age-limit-iconmovie-classification-iconmovie-classification-icon

  • Ensi-ilta:   02.07.2021
  • Ikäraja:   7
  • Pituus:   1 tunti ja 35 minuuttia
  • Ohjaus:   Joel Crawford
  • Käsikirjoitus:   -
  • Näyttelijät:   Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke, Leslie Mann, Peter Dinklage, Kelly Marie Tran SUOMALAISET ÄÄNET UGI Carl-Kristian Rundman EEP Iina Kuustonen KUNDI Jon-Jon Geitel GUGGA Katja Aakkula THUNK Petrus Kähkönen AAMU Anna Puu MUMMO Maija-Liisa Peuhu HELMI Anna Asunta AARRE Tuukka Leppänen Studio: Eurotroll Finland Oy Dialogin käännös: Marko Hartama Dialogin ohjaus: Petri Hanttu
  • Genret:   Animaatio, Koko Perheen

Luolamiesten perhe Croodit on selviytynyt lukuisista vaaroista ja katastrofeista, aina esihistoriallisista pedoista perheen tyttären ensimmäiseen poikakaveriin. Nyt he kuitenkin kohtaavat jotain, mikä mullistaa lauman elämän: toisen perheen.

Croodit tarvitsevat uuden kodin, joten perhe lähtee tien päälle etsimään turvallista asuinpaikkaa. Kun he löytävät suojaisan paratiisin täynnä luonnon antimia, heidän ongelmansa näyttää ratkenneen... On vain eräs mutta. Paikalla asuu jo toinen perhe, Parempaiset.

Parempaiset ovat Croodeja muutaman askeleen edellä evoluutiossa: heillä on upea puumaja, ihmeellisiä keksintöjä ja satoisat viljelykset täynnä ruokaa. Kun he ottavat Croodit asumaan luokseen, perheiden välit alkavat nopeasti kiristyä.

Juuri kun kaikki vaikuttaa menevän pieleen, uusi uhka sinkoaa molemmat perheet uuden kodin suojista kohti seikkailua. Heidän on hyväksyttävä erilaisuutensa, haettava tukea toisistaan ja rakennettava yhteinen tulevaisuus.

Elokuvan on ohjannut Joel Crawford, joka on ollut tekemässä useita DreamWorks Animationin elokuvia, kuten Trolls ja Kung Fu Panda -elokuvasarjoja. Tuottajana toimii Mark Swift (Kapteeni Kalsari: Elokuva, Madagascar 3).

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!