Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-415144
age-limit-iconmovie-classification-icon

  • Ensi-ilta:   28.03.2024
  • Ikäraja:   7
  • Pituus:   1 tunti ja 25 minuuttia
  • Ohjaus:   Panu Raipia
  • Käsikirjoitus:   Outi Keskevaari, Pekka Lepikkö
  • Näyttelijät:   Pääosissa: Isä - Tom Lindholm Äiti - Tuija Ernamo Junnu - Vilppu Eleinen Jonna - Maiju Jokinen Jussi - Jarno Jokinen Sivurooleissa: Jemina - Elea Levola Taksi-isäntä - Vesa Vierikko Varakas nainen taksissa - Tuija Vuolle Jeminan isä - Lari Halme Hautausurakoitsija - Kati Outinen Isännän pojanpoika - Janne Kataja Hampurilaisasiakas - Kalle Lamberg Asianajaja Harri Numminen - Mikko Leppilampi Opiskelija - Idalilja Raipia Taksikuski - Wellu Mikkonen Naistaksikuski - Maija Siljander Mummo bussipysäkillä - Irmeli Hirvonen Lähetti - Kiti Kokkonen Vartija - Panu Raipia Liikemies - Aku Sajakorpi Lentokenttävirkailija - Alisa Ala-Salomäki
  • Genret:   Komedia
  • Levittäjä:   Nelonen Media

Rakastetun perheen odotettu paluu!

Vuodet ovat vierineet ja lapset ovat lentäneet tamperelaisesta rintamamiestalosta maailmalle… paitsi että eivät ole. Päinvastoin. Vanhoissa kotinurkissa pyörii nyt isän, äidin Jonnan ja Jussin lisäksi myös Jonnan poika Junnu. Jonnan ja Junnun on houkutellut Oulusta kotiin Tampesteriin piakkoin tyhjäksi jäävä kotitalo. Eläkeiässä olevat vanhemmat ovat nimittäin aikeissa muuttaa Espanjaan - heti kun isä vain saa kerrotuksi työnantajalleen, että lopettaa taksikuskin hommat. Isän suunnitelmat mullistuvat kuitenkin kertaheitolla, kun isäntä hankkii taksifirmaansa uuden kulkupelin, luksusluokan Mersun kaikilla herkuilla. Eläke, Espanja, vaimo ja terve järki haihtuvat päästä, kun isällä on enää yksi pakkomielteinen päämäärä: päästä edes kerran himoitun Mersun rattiin. Lopulta unelma toteutuu, mutta hinta on kallis. Isä huomaa saattaneensa koko perheen niin pahaan pinteeseen, että siitä voi yrittää selvitä vain varastamalla kuolleen miehen salkun.

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!