Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-415017
age-limit-icon

  • Ensi-ilta:   15.09.2023
  • Ikäraja: Kaikki
  • Pituus:   1 tunti ja 14 minuuttia
  • Ohjaus:   Ohjaus: Hiroshi Saito / Ääniohjaus: Markus Bäckman (suomi) ja Carla Rindell (ruotsi)
  • Käsikirjoitus:   Akira Miyazaki
  • Näyttelijät:   hahmo: suomi / ruotsi Muumipeikko: Joonathan Kettunen / Christoffer Strandberg Hemuli: Jarmo Koski / Max Forsman Pikku Myy: Sarika Lipasti / Saga Sarkola Muumimamma: Kristiina Halttu / Maria Sid Muumipappa: Carl-Kristian Rundman / Carl-Kristian Rundman Nipsu: Tuomas Uusitalo / Andreas af Enehielm Niisku: Antti LJ Pääkkönen / Oskar Pöysti Niiskuneiti: Heljä Heikkinen / Alma Pöysti Nuuskamuikkunen: Markus Niemi / Lasse Mellberg
  • Genret:   Animaatio, Koko Perheen
  • Levittäjä:   SF Studios

Kaikkien rakastama klassikko Muumipeikko ja pyrstötähti saapuu uudistettuna elokuvateattereihin!

Eräänä sateisena iltana Muumilaakson rauhaisaan idylliin saapuu filosofiksi esittäytyvä Piisamirotta ennustamaan koko maapalloa kohtaavaa katastrofia. Yhtäkkiä kesä ei olekaan enää niin kuin ennen. Muumipeikon, Nipsun ja Pikku Myyn on lähdettävä vaikeakulkuiseen seikkailuun tähtitornivuoren huipulle selvittämään, onko maailmanloppu todella tulossa.

Elämän palaaminen uomiinsa edellyttää Muumilaakson väeltä ennennäkemätöntä sankaruutta. Matkalla kohdataan jännittäviä vaaroja, mutta myös luonnon ihmeitä ja uskomattomia aarteita – ja solmitaan korvaamattomia uusia ystävyyksiä. Tarinassa tavataan myös seikkailija Nuuskamuikkunen sekä viisas keksijä Niisku ja hänen siskonsa Niiskuneiti.

Vahvistunein joukoin kotiin Muumilaaksoon palattuaan on ystävyksillä entistäkin paremmat eväät niin pyörremyrskyiltä kuin pyrstötähdiltä suojautumiseen ja koko Muumi-perheen pelastamiseen. Tarvitaan vain kekseliäisyyttä, yhteishenkeä ja valmiutta auttaa apua tarvitsevia, jotta kaikki pysyvät turvassa merkillisiltä luonnonilmiöiltä.

 

 

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!