Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-413221
age-limit-iconmovie-classification-iconmovie-classification-icon

  • Ensi-ilta:   22.10.2021
  • Ikäraja:   7
  • Pituus:   1 tunti ja 33 minuuttia
  • Ohjaus:   Greg Tiernan, Conrad Vernon, Laura Brousseau
  • Käsikirjoitus:   Dan Hernandez, Benji Samit, Charles Addams (based on the characters created by)
  • Näyttelijät:   Ääninäyttelijät / Suomi Gomez on Henri Piispanen Morticia on Hannamaija Nikander Wednesday on Saana Norra Pugsley on Rasmus Kärkkäinen Lurkki on Sasu Moilanen Fester on Antti Lang Mumma on Katja Aakkula Talon henki on Sasu Moilanen Serkku Se on Joonathan Kettunen Cyrus Outo on Markus Niemi Herra Mustela on Taisto Oksanen Pongo on Pasi Ruohonen Ronny on Pasi Ruohonen Ophelia on Raili Raitala Peggy on Susa Saukko Muissa rooleissa: Markus Degerman Heljä Heikkinen Marika Häkkilä Anni Kajos Nina Palmgren Jenny Pitkänen Antti LJ Pääkkönen Pasi Ruohonen Roope Saarelma Oskari Tamminen Vertti Uusitalo
  • Genret:   Animaatio, Komedia, Seikkailu

Rakastettu Perhe Addams on palannut elokuvateattereihin hauskalla jatko-osalla Perhe Addams 2. Tällä kertaa Morticia ja Gomez ovat suunniltaan, kun he ymmärtävät lapsiensa kasvavan, jättävän väliin perheillallisia ja olevan täysin uppoutuneita "huutoajasta". Vahvistaakseen perheenjäsenten välistä sidettä he päättävät ahtaa Wednesdayn, Pugsleyn, Fester-sedän ja muun poppoon kauhistuttavaan asuntoautoonsa ja lähteä tien päälle viimeiselle yhteiselle, kurjalle perhelomalle. Perhe on poissa elementistään halki Amerikan vievällä seikkailullaan, ja he törmäävät hulvattomalla matkallaan muun muassa ikoniseen Se-serkkuunsa ja moniin muihin uusiin eriskummallisiin hahmoihin. Mikä voikaan mennä pieleen?

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!