Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-411338

  • Ensi-ilta:   17.12.2003
  • Pituus:   3 tuntia ja 25 minuuttia
  • Ohjaus:   -
  • Käsikirjoitus:   -
  • Näyttelijät:   -
  • Genret:   -

Sauronin joukkojen taistelu ihmisrodun tuhoamiseksi jatkuu, kun Minas Tirith, Gondorin pääkaupunki, joutuu Sauronin piirittämäksi. Lukuisia ovat vuodet, jotka erottavat Gondorin entisestä loistostaan ja laillisesta hallitsijastaan. Ei liene toista kuningaskuntaa, jossa yhtä epätoivoisesti omaa kuningasta nyt tarvittaisiin.
Mutta pystyykö Aragorn (Viggo Mortensen) vastaamaan perintönsä kutsuun ja tulla siksi, mitä hänen verensä vaatii? Valtaisa taakka Keski-Maan kohtalosta makaa Aragornin leveillä harteilla.

”Mahtavien taistelujen lisäksi elokuvassa on näitä intiimejä tarinoita, tunteisiin vetoava kertomus, jossa Kuninkaan paluun todellinen voima on”, kertoo ohjaaja/käsikirjoittaja/tuottaja Peter Jackson.

Taru sormusten herrasta:Kuninkaan paluu on viimeinen osa ohjaaja Peter Jacksonin moninkertaisesti palkitussa ja kriitikkojen ylistämässä trilogiassa. Elokuvasarjan on tuottanut New Line Cinema.

Taru sormusten herrasta:Kuninkaan paluu –elokuvan ensi-ilta on 17.12.2003. Elokuvatrilogian viimeisessä osassa seurataan ikimuistoista päätöstä retkelle, jossa ihmiset, hobitit, kääpiöt, haltijat ja muut Keski-Maan olennot ryhtyvät taisteluun hyvän puolesta pahaa vastaan.

PRESSIKUVAT JA PRESSIMATERIAALIT:

WWW.FS-FILM.FI

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!