Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-415160
age-limit-iconmovie-classification-iconmovie-classification-icon

  • Ensi-ilta:   05.04.2024
  • Ikäraja:   12
  • Pituus:   1 tunti ja 40 minuuttia
  • Ohjaus:   Sho Kataoka
  • Käsikirjoitus:   Sho Kataoka
  • Näyttelijät:   Sara Minami, Ryusei Onishi, Yuki Sakurai, Hiroshi Tamaki, Sakura Watanabe, Ryutaro Ninomiya, Rina Sakuragi, Miyoko Inagawa
  • Genret:   Jännitys, Kauhu
  • Levittäjä:   TabiCine

Äiti palasi kotiin. Mutta onko se hän?

Psykoterapeutin tytär Hanan (Sara Minami) perhe joutui viisi vuotta sitten traagiseen auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena hänen äitinsä on edelleen koomassa, isänsä kävelee ontuen ja pikkusiskonsa sai niin pahoja palovammoja, että on käyttänyt siitä lähtien naamiota. Hana jäi ilman fyysisiä vammoja, mutta kokee syyllisyyttä selviämisestään.

Hana ystävystyy samanikäisen Jun-pojan (Ryusei Onishi) kanssa, joka etsii syytä sille, miksi hänen oman äitinsä on vajonnut henkisesti taantuneeksi ja puhumattomaksi. Samanlaisia tapauksia on sattunut lähitienoilla muitakin. Samalla kun nuoret lähentyvät keskenään alkaa Jun epäillä, voisiko Hanan isällä (Hiroshi Tamaki) olla jotain tekemistä asian kanssa.

Eräänä päivänä Hanan isä tuo kotiin naisen (Yuki Sakurai), joka sanoo olevansa tyttöjen koomasta herännyt äiti. Pikkusisko Luna (Sakura Watanabe) oli aikoinaan niin nuori ettei epäile mitään, mutta Hanan mielestä taas heidän äitinsä näytti aikoinaan täysin erilaiselta. Mutta kuka tämä nainen sitten on, ja miksi hän teeskentelisi olevansa heidän äitinsä?

The Good Father on kauhuelementtejä sisältävä psykologinen jännityselokuva näennäisen idyllisestä perheestä, jossa kaikki ole kohdallaan. Voiko isän rakkaus perheeseensä mennä liian pitkälle?

 

Elokuvan Drive My Car tuottajilta. The Good Fatherin käsikirjoitus voitti vuonna 2017 toisen sijan vuosittaisessa Tsutaya Creators’ Program -kisassa, jonka tavoitteena on nostaa esiin lupaavia projekteja ja nousevia tekijöitä. Tällöin projektin nimi oli vielä ”The Dollhouse Family”.

TabiCine on vuonna 2023 perustettu suomalainen yhtiö, joka on erikoistunut japanilaisten elokuvien maahantuontiin. Tavoitteemme on tuoda Suomeen japanilaisen modernin elokuvan parhaimmistoa genrejä kaihtamatta.

www.tabicine.fi

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!