Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-413290
age-limit-iconmovie-classification-iconmovie-classification-icon

  • Ensi-ilta:   06.04.2022
  • Ikäraja:   16
  • Pituus:   1 tunti ja 49 minuuttia
  • Ohjaus:   Taneli Mustonen
  • Käsikirjoitus:   Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen
  • Näyttelijät:   Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten, Tristan Ruggeri
  • Genret:   Kauhu
  • Levittäjä:   Nordisk Film

Kohtaa pahuus, jota vain äiti voi rakastaa

Jokaisen vanhemman pahin painajainen on vasta alkusoittoa Rachelin koettelemuksille, kun lapsensa auto-onnettomuudessa menettänyt perhe päättää muuttaa syrjäiseen Suomeen aloittaakseen elämänsä alusta. Ulkomaailmasta eristäytyneessä rajakylässä perheen on tarkoitus keskittyä elossa selvinneen kaksospojan Elliotin toipumiseen.

Pian muuton jälkeen Elliotin käytös saa kuitenkin yhä pimeämpiä ja synkempiä piirteitä. On kuin jokin olisi saanut Elliotista otteen, uskotellen olevansa hänen kuollut veljensä. Lopulta äidille valkenee, että Elliotin yöllinen vieras ei olekaan hänen kuollut veljensä — vaan jotain paljon pahempaa…

The Twin - Paha kaksonen psykologisen kauhuelokuvan pääosassa on kovassa nosteessa oleva Hollywood-tähti Teresa Palmer joka on tuttu kautta maailman jättimäiseksi menestykseksi nousseesta Lights Out -elokuvasta sekä HBO Maxilla nähtävän suursarjan A Discovery of Witches pääosasta. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen. Pääosassa nähdään Teresa Palmer ja sivurooleissa muun muassa Steven Cree (A Discovery of Witches, Terminator: Dark Fate) sekä Barbara Marten (The Turning, Eastenders).

The Twin – Paha kaksonen tulee elokuvateattereihin ainakin 33 maassa. Elokuvalle on varmistunut elokuvateatteriensi-ilta Suomen lisäksi jo 33 maassa mukaan lukien muun muassa USA, Kanada, Etelä-Amerikka, Etelä-Korea, Puola, Italia sekä Unkari.  Elokuva on siten kolmanneksi laajimmalle elokuvateattereihin levinnyt suomalainen elokuva Suomen elokuvasäätiön tilaston mukaan. Elokuvan esitysoikeudet on  myyty kaikkialle maailmaan.

 

 

 

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!