Turvallisesti_elokuvissa
movie-poster-414950
age-limit-iconmovie-classification-iconmovie-classification-icon

  • Ensi-ilta:   20.10.2023
  • Ikäraja:   7
  • Pituus:   1 tunti ja 32 minuuttia
  • Ohjaus:   Walt Dohrn
  • Käsikirjoitus:   Jonathan Aibel, Glenn Berger, Elizabeth Tippet
  • Näyttelijät:   Suomalaisissa äänirooleissa: POPPY - Evelina RISU - Petrus Kähkönen JOHN DORY - Osku Ärilä SPRUCE - Yannick Yamajako FLOYD - Elias Kaskinen CLAY - Joonathan Kettunen VIVA - Ellinoora VELVET - Jannika B VEETI - Antti L.J. Pääkkönen MINI TIMANTTI - Lukas Leon BRIDGET - Raili Raitala KREPPI - Sara Parikka Alkuperäisissä äänirooleissa: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Camila Cabello, Eric André, Troye Sivan, Kid Cudi, Daveed Diggs, RuPaul Charles, Amy Schumer, Andrew Rannells, Zosia Mamet
  • Genret:   Animaatio
  • Levittäjä:   Finnkino Oy

Valmistaudu vauhdikkaaseen, suosikkihahmoja vilisevään ja sateenkaaren sävyissä säteilevään sukukokoukseen, kun DreamWorks Animationin musiikintäyteinen elokuvasarja saa upouuden osan Trolls: Bändi koossa.

Kokonaisen kahden elokuvan tosiystävyyden ja alituisen flirttailun jälkeen Poppy ja Risu ovat nyt virallisesti pari (#popsu)! Heidän tutustuessaan paremmin Poppylle paljastuu, että Risulla on salattu menneisyys. Risu on kuulunut Poppyn ihailemaan poikabändiin nimeltä BroZone, johon ovat kuuluneet myös Risun neljä veljeä: Floyd, John Dory, Spruce ja Clay. Risu oli tosin vielä pikkulapsi, kun BroZone hajosi, ja samalla hajosi myös perhe, joten sen koommin Risu ei ole veljiään nähnyt.

Mutta kun ilkeä poptähtikaksikko—Velvet ja Veeti—sieppaa Risun Floyd-veljen tämän laulutaitojen takia, Risu ja Poppy suuntaavat vauhdikkaalle ja tunteikkaalle matkalle saattaakseen veljeskatraan taas yhteen ja pelastaakseen Floydin popunholaan painumistakin pahemmalta kohtalolta.

Elokuvassa Trolls: Bändi koossa tahtipuikkoa heiluttavat jälleen ohjaaja Walt Dohrn ja tuottaja Gina Shay sekä apulaisohjaaja Tim Heitz (tarinavastaava, Trolls: maailmankiertue). DreamWorks Animationin Trolls-elokuvat—vuoden 2016 Trolls ja vuoden 2020 Trolls: maailmankiertue—ovat nousseet laulun ja tanssin voimalla ennätysmäisen menestyksen saavuttaen mm. Oscar®-ehdokkuuden parhaan alkuperäislaulun kategoriassa ja nostaneet yhden suurimmista ja rakastetuimmista viihdebrändeistä maailmanmenestykseen.

Kutsu kaveri leffaan!

Klikkaa allaolevaa painiketta Messenger-bottiin ja kutsu kaveri helposti mukaan leffaan – Messengerissä, WhatsAppissa tai Facebookissa!